Bibinje romantische badplaats aan de Dalmatische kust

De romantische badplaats Bibinje ligt ongeveer 8 km ten zuiden van Zadar, direct aan de kust van de Dalmatische regio. Gedurende de dag is het plein Trg. Dr. Franje Tudmana in het bovenste deel van het dorp het levendige gedeelte van Bibinje.  Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften, zoals bank, bakker, slager en supermarkten.

De mooie stranden langs de promenade van Bibinje wachten op badgasten. Het populairste strand is het hoofdstrand Punta Rozica, dat bestaat uit kiezelstenen en betonnen plateaus en het kinderparadijs aan de stranden in de baai Jaz. Rond de stranden zijn er gevarieerde recreatieve activiteiten, voor de kleine en volwassen toerist. Verveling op de stranddagen is een vreemd woord.

In de avonduren beweegt het leven van de stranden van het rustige vissersdorp zich naar de terrassen van de restaurants en konobas van het kleine schiereiland rond het havenbekken.
Aan de zuidkant vindt u goede tavernes, zoals het Ribara, waar u een fantastisch uitzicht heeft op het eiland Uglijan en de zonsondergang.
U kunt de avond in een familiale sfeer beëindigen in een restaurant of bar, maar ook een romantische wandeling maken langs de met palmbomen omzoomde promenade.

In het rustige en rustige vakantieoord Bibinje wordt het woord familievakantie groot geschreven. 
De combinatie van het strand, de nabijheid van de culturele metropool Zadar en diverse excursiemogelijkheden maken dit kleine vakantieoord tot een populaire bestemming in Kroatië voor het hele gezin. Mooie appartementen en vakantiehuizen vindt u vooral in Zadar.


Kroatië excursies, tickets en bezienswaardigheden