Kampor vakantie op het eiland Rab

Het vakantieoord Kampor strekt zich uit van de baai Sv. Euphemia tot Kamporska Draga op het eiland Rab. Het dorp Kampor met ongeveer 1.200 inwoners, is een van de beste vakantiebestemmingen aan de Kvarner baai, voor een rustige en ontspannen vakantie.

Rond de baai Kamporska Draga bevindt zich het kleine rustige centrum van Kampor. Kleine supermarkten en winkels liggen verspreid over de plaats, hier kunt u alle dagelijkse benodigdheden kopen, zodat u uw auto kunt laten staan. Direct naast Kampor vindt u tal van wandel- en fietspaden op het groene, met eiken en dennen omzoomde schiereiland  Kalifront. Het schiereiland Kalifront is een klein paradijs voor wandelaars en fietsers, of voor iedereen die een idyllische plek of magische afgelegen baaien zoekt.

 Het brede en langzaam aflopende gouden zandstrand Mel in de Kamporska Draga is vooral populair bij gezinnen met kinderen. Op de actieve vakantiegangers wachten op de stranden tal van sportieve en recreatieve faciliteiten, zodat verveling tijdens uw vakantie in Kampor zeker een vreemd woord is.

's Avonds nodigen de restaurants en tavernes van Kampor u uit om te genieten van de Middellandse Zee keuken. Verse vis, zeevruchten of gegrild lamsvlees, op smaak gebracht met kruiden van het eiland behoren tot de specialiteiten die u zeker moet proeven. Ik adviseer u daarbij een goed glas Stanicic wijn uit de wijngaarden van Kampor te drinken.

In Kampor wordt familie vakantie groot geschreven. Disco's en clubs zoekt u tevergeefs.  In plaats daarvan nodigen kleine bars en de typische tavernes u uit om de avond in gezellige familiesfeer te genieten. Als u het echte nachtleven wilt verkennen, kunt u het beste een bezoek aan de clubs in de stad Rab en Lopar brengen.

De prachtige gezinsvriendelijke stranden en de weelderige natuur voor de deur maken het kleine Kampor tot een van de beste bestemmingen voor een familievakantie in Kroatië.

Kroatië excursies, tickets en bezienswaardigheden